Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Miryanna van Reeden aan de slag met uitvinders

Shownieuws

Actrice Miryanna van Reeden gaat de jury versterken van 'Het beste idee van Nederland', een wedstrijd voor uitvinders. De eerste uitzending is 10 oktober.

Actrice Miryanna van Reeden versterkt dit najaar de jury van het televisieprogramma Het beste idee van Nederland, een wedstrijd voor uitvinders. Dat meldt Veronica maandag. In het programma worden in tien voorronden 750 ideeën beoordeeld. Kandidaten moeten in twee minuten hun idee 'verkopen' aan de jury. De winnaar krijgt tienduizend euro en zijn idee wordt in productie genomen.

Van Reeden speelde in series als Westenwind, Rauw en Alex Fm. Binnenkort is ze naast Beau van Erven Dorens te zien in de nieuwe Talpa-komedie Man & Paard. Ook speelde ze in films als 'Liever verliefd' en in theaterproducties als 'Fly away' en 'Seppan'. Samen met Manon Navarro, Erland Bakker en Bernd Schneider neemt ze nu plaats in de jury van het programma. De eerste aflevering is 10 oktober.

Het is de derde keer dat Veronica op zoek gaat naar het beste idee van Nederland. Voorgaande jaren wonnen de Chip 2 Chip, waarmee een geldoverdracht tussen twee chipknips mogelijk werd gemaakt, en de Roller Controller, een computermuis ter grootte van een skippybal waarmee op een sportieve manier computerspelletjes kunnen worden gespeeld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen