Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eerste Engelstalige single Borsato

Shownieuws

Marco Borsato en Engelse Lucie Silvas brengen samen een single uit, de cover van 'Everytime I Think Of You'. Het is de eerste Engelstalige single van Borsato.

Marco Borsato en de Engelse zangeres Lucie Silvas brengen samen een single uit. Het wordt de eerste Engelstalige single voor de 39-jarige zanger. Voor deze samenwerking is gekozen om een cover van het nummer 'Everytime I think of you' op te nemen, oorspronkelijk van The Babys, meldt zijn platenmaatschappij.

Ook is maandag aangekondigd dat Lucie Silvas bij zeven van de tien concerten van Marco Borsato in het Gelredome als special guest aanwezig zal zijn. De tournee begint op 20 oktober. Alle concerten in het Gelredome zijn uitverkocht. 'Everytime I think of you' is volgende week dinsdag voor het eerst te horen op Radio 2 en is vanaf 29 september legaal te downloaden. Op 6 oktober ligt de single in de winkel.

'Everytime I think of you' is de eerste single afkomstig van het nieuwe album van de 25-jarige Lucie Silvas, getiteld 'The same side'. De opvolger van het album 'Breathe in', waarvoor zij in Nederland een platina plaat in ontvangst mocht nemen, ligt op 20 oktober in de winkel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen