Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon Anna Nicole Smith (20) overleden

Shownieuws

De 20-jarige zoon van Anna Nicole Smith is zondag onverwacht omgekomen op de Bahama's. Zijn dood komt drie dagen nadat zijn moeder beviel van een dochtertje.

De zoon van Anna Nicole Smith is zondag onverwacht om het leven gekomen op de Bahama's. Dat meldt het persbureau Reuters. De dood van de 20-jarige Daniel Smith komt drie dagen nadat de voormalige Playmate beviel van een gezond dochtertje, zegt haar advocaat en woordvoerder.

De oorzaak van het overlijden van Daniel Smith is niet bekend. Drugs en alcohol speelden geen rol, laat de woordvoerder in een verklaring weten. Ook zegt hij dat Anna Nicole ontzettend aangeslagen is door het verlies van haar zoon. "Hij was haar trots en een geweldig mens."

De 38-jarige Vicki Lynn Hogan, zoals Anna Nicole eigenlijk heet, werd niet alleen bekend als Playmate, maar vooral door haar huwelijk met de 89-jarige oliemiljardair J. Marshall Howard. Sinds het overlijden van Marshall, na veertien maanden huwelijk, is Smith met zijn familie in strijd om de erfenis.

De vader van de overleden Daniel is Billy Smith, met wie Anna Nicole op 17-jarige leeftijd trouwde en van wie ze twee jaar later scheidde. Wie de vader is van haar pasgeboren dochtertje, is niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen