Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan weer in het ziekenhuis

Shownieuws

Ook het Nederlandse topmodel Yfke Sturm is wel eens onzeker. "Dan draag ik mijn vriendje op tegen me te zeggen dat ik mooi ben", vertelt ze in Viva.

Lindsay Lohan is in een ziekenhuis in New York opgenomen, nadat de Amerikaanse actrice haar pols vrijdag op twee plaatsen had gebroken. Op een buitenlocatie tijdens de Fashion Week gleed Lindsay uit over de blubberige bodem. Dat meldt de website van het Amerikaanse televisieprogramma Access Hollywood.

De 20-jarige actrice, die tijdens het incident laarzen met platte zolen droeg, werd door haar chauffeur meteen naar het ziekenhuis gebracht. Haar moeder kwam direct langs om haar dochter terzijde te staan.

Lindsay klaagt mogelijk de eigenaar van de locatie aan waar zij uitgleed, omdat die niets tegen de gladheid zou hebben gedaan. Haar breuken kunnen haar vermogen om te werken negatief beïnvloeden.

Het tieneridool werd dit jaar al drie keer eerder in het ziekenhuis opgenomen; wegens oververhitting en uitdroging; wegens een scherf van een theekopje in haar been en een astma-aanval.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen