Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dyanne verdedigt bontgebruik Mart Visser

Shownieuws

Styliste Dyanne Beekman zegt dat modeontwerper Mart Visser blijkbaar niet zonder bont kan. 'De keus het te kopen is aan ons'.

Couturier Mart Visser kan niet zonder bont. Dat concludeerde imagostyliste Dyanne Beekman zaterdagavond tijdens de presentatie van de najaars- en wintercollectie van de modeontwerper. "Ik weet dat hij op een verantwoorde manier met bont omgaat, zover dat tenminste mogelijk is", zei Beekman, die zelf niet zo van bont houdt. "En dat weet hij van me. Maar bont hoort nu eenmaal bij zijn collectie. Het is dan weer een keuze of je het koopt of niet."

Dyanne Beekman werd bekend door het tv-programma 'LookingGood' en is sinds jaren imagostyliste van artiesten als Wendy van Dijk, Ilse DeLange en Marco Borsato. Zij is een grote fan van Visser, 'die een heel authentiek handschrift heeft'. "De materialen zijn waanzinnig bij hem."

Dierenactivisten voerden talloze malen actie tegen de sjieke modeontwerper Visser. Zo plakten zij zijn winkel in Amsterdam in 1999 en 2003 dicht met actieposters.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen