Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beelden Harry Potter-film op internet

Shownieuws

Warner Brothers heeft websites verzocht uitgelekte beelden van de nieuwe Potter-film van het internet te halen. Een man filmde de beelden op een buitenlocatie.

Filmproducent Warner Brothers heeft websites verzocht uitgelekte beelden van de nieuwe film over de tovernaarsleerling Harry Potter van internet te halen. Het bedrijf vroeg de websites het plezier van fans niet te verpesten. Voor de nieuwe film 'Harry Potter and the order of the phoenix' zijn scènes opgenomen in Londen. Een onbekende man filmde de set vanaf een brug. Dat meldt de Engelse krant The Sun zaterdag.

Op de beelden is te zien hoe Daniel Radcliffe, Rupert Grint and Emma Watson als Harry, Ron en Hermione zich klaar maakten om met de trein te vertrekken naar de tovenaarsschool. De film is in juli in de bioscopen te zien. Het is het vijfde deel in de serie over Harry Potter. De producties over de jonge tovenaarsleerling zijn gebaseerd op boeken van de Engelse auteur J.K. Rowling. Zij is momenteel bezig met haar zevende en laatste boek over Harry Potter.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen