Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'The wiz' meer in trek dan verwacht

Shownieuws

De belangstelling voor de nieuwe musical 'The wiz' is groter dan verwacht. Dat zegt een woordvoerder van Joop van den Ende Theaterproducties zaterdag.

De belangstelling voor de musical 'The wiz' is groter dan verwacht. Dat zegt een woordvoerder van Joop van den Ende Theaterproducties zaterdag. Vrijdag waren meer dan 127 duizend kaarten verkocht. Zaterdagavond gaat de musical in première in het Beatrix Theater in Utrecht.

'The wiz' breekt desondanks geen record. De musical van Joop van den Ende Theaterproducties waarvoor de meeste kaarten werden verkocht voor de openingsavond is 'The lion king'. Daarvoor werden meer dan 200 duizend kaarten verkocht.

De musical 'The wiz' is een bewerking van 'The wizard of Oz', die in 1903 voor het eerst op Broadway is opgevoerd. Het verhaal gaat over Dorothy, die in het vreemde land Oz belandt. Ze gaat op zoek naar de tovenaar van Oz, die haar kan vertellen hoe ze de weg naar huis kan terugvinden. De titelrol is voor Danny de Munk en Nurlaila Karim speelt Dorothy.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen