Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim Wilde maakt comeback dankzij Nena

Shownieuws

Nena kan zich verantwoordelijk voelen voor de comeback van Kim Wilde. Nadat Wilde samen met Nena een nummer opnam, begon het bij Wilde weer te kriebelen.

Kim Wilde heeft haar comeback als zangeres te danken aan haar Duitse collega Nena. Nadat zij drie jaar geleden samen het nummer 'Anyplace, anywhere, anytime' opnamen, begon het bij de nu 45-jarige Wilde weer te kriebelen. Eerder had ze gezegd niet meer terug te keren in de muziekwereld. Dat is toch gebeurd en daarom heet haar nieuwe album 'Never say never', vertelt ze aan Novum Nieuws.

Wilde beweert nooit meer te zeggen iets niet meer te doen. "Maar ik heb blijkbaar de neiging mezelf versteld te doen staan." Nadat ze besloot te stoppen met zingen, heeft Wilde niet stilgezeten. Ze is getrouwd, heeft twee kinderen gekregen en presenteerde het programma 'Garden invaders' voor de BBC. Ook bracht ze een boek uit over tuinieren.

Toch is de zangeres blij terug te zijn. "Je kunt het vergelijken met het eten van chocolade. Als je te veel eet, moet je stoppen. Nu heb ik weer ontzettende trek in chocolade."

'Never say never' is het eerste studioalbum van Wilde in tien jaar. Het nummer 'Kids in America', waarmee zij in de jaren tachtig doorbrak, is voor het album in een nieuw jasje gestoken. Verder staan op de cd een mix van oude en nieuwe nummers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen