Kies je favoriete radiostation

Dossiers

RTL 4 eerder dan BNN met serie online

Shownieuws

RTL 4 was eerder dan Talpa en BNN met het online aanbieden van een serie voor die op tv te zien was. Talpa had gezegd de eerste te zijn, waarna BNN reageerde.

Ere wie ere toekomt, vinden ze bij RTL 4. Naar aanleiding van het bericht woensdag dat BNN het in Nederland eerder dan Talpa mogelijk maakte een programma via internet te bekijken alvorens het op televisie werd uitgezonden, wijst de zender erop dat zij weer eerder was dan BNN. De Nederlandse dramaserie De Erfenis was in februari 2004 te zien op internet. Het BNN-programma Bitches was dat pas in de zomer van dat jaar.

Talpa meende onlangs met de online-uitzendingen van het tweede seizoen Gooische Vrouwen de eerste te zijn met dit trucje. Daarop tikte BNN de zender van John de Mol op de vingers.

RTL 4 laat weten op korte termijn ook afleveringen van de Amerikaanse hitserie CSI tegen betaling op het net aan te bieden voordat de serie op televisie te zien is. Liefhebbers hebben daarbij de keuze tussen afleveringen met en zonder reclame. Daarmee zegt de zender tevens de eerste in Nederland te zijn die een buitenlandse serie op internet aanbiedt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen