Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tweede autopsie zoon Smith heldert niets op

Shownieuws

De doodsoorzaak van de 20-jarige zoon van Anna Nicole Smith is nog steeds een raadsel. Een tweede autopsie gaf zondag geen uitsluitsel.

(Novum/AP) - De doodsoorzaak van de zoon van Anna Nicole Smith (38) is nog steeds een raadsel. De patholoog-anatoom die de voormalige Playmate zelf inhuurde om een tweede autopsie te verrichten, is zondag niet tot een duidelijke conclusie gekomen.

Wel zei hij geen zichtbaar letstel te hebben ontdekt waaraan de 20-jarige Daniel Smith zou zijn overleden en sluit hij natuurlijke doodsoorzaken als een beroerte, een hartaanval of een aangeboren afwijking uit.

Daniel Smith stierf vorige week zondag op de Bahamas in het bijzijn van zijn moeder, die enkele dagen daarvoor was bevallen van een dochtertje. Autoriteiten noemden zijn overlijden eerder 'verdacht'. De uitslag van een toxicologisch onderzoek wordt later deze week bekend gemaakt aan de familie.

De patholoog-anatoom die Smith inhuurde was Cyril Wecht, bekend van zijn kritiek op het handelen van de Amerikaanse overheid na de moord op John F. Kennedy. Ook was Wecht betrokken bij het onderzoek naar het overlijden van Elvis Presley. Het ziekenhuis op de Bahamas liet weten dat het gebruikelijk is dat familieleden op een eigen initiatief een tweede onderzoek naar een doodsoorzaak laten uitvoeren.

Het lichaam van Daniel Smith wordt deze week teruggevlogen naar Californië. Ook Anna Nicole mag het eiland inmiddels verlaten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen