Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Farrell en Foxx willen vervolg op 'Miami vice'

Shownieuws

Colin Farrell en Jamie Foxx staan te popelen om in een tweede 'Miami vice'-film te spelen. Zij willen dat Michael Mann opnieuw tekent voor de regie.

Colin Farrell en Jamie Foxx staan te popelen om in een tweede 'Miami vice'-film te spelen. Zij proberen regisseur Michael Mann ertoe te bewegen opnieuw achter de camera plaats te nemen. Dat melden verschillende Britse media. Mann liet eerder echter weten alleen een vervolgfilm te willen maken wanneer hij een briljant plot bedenkt.

'Miami vice' was in de jaren tachtig een populaire Amerikaanse politieserie. In de serie draaide het vooral om de 'charme' van Miami, met drugs, snelle auto's, nog snellere boten en mooie vrouwen. Centraal stonden de agenten Crockett (gespeeld door Don Johnson) en Tubbs (Philip Michael Thomas), die undercover gaan als drugskoerier om bendes op te rollen. In de film, die een grimmiger karakter heeft dan de serie, worden de rollen van de rechercheurs vertolkt door Farrell en Foxx.

In zijn openingsweekeinde kwam de film op de eerste plaats binnen van de Amerikaanse lijst van films met de hoogste omzet. Daarna liepen de opbrengsten echter ver terug. De film is sinds half augustus in Nederland te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen