Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jack Spijkerman had moeilijk jaar

Shownieuws

Het afgelopen jaar was een moeilijk jaar voor Jack Spijkerman. Hij was onzeker toen zijn integriteit het mikpunt van spot bleek na zijn overstap naar Talpa.

Het afgelopen jaar was een moeilijk jaar in de carrière van Jack Spijkerman. De presentator was lang onzeker toen zijn integriteit het mikpunt van spot bleek vanwege zijn overstap naar Talpa. "Waarom die heftigheid? Waarom kreeg ik het gevoel: ik moet dood? Ik heb toch niemand vermoord? Of beroofd?", vraagt hij zich zaterdag af in het Algemeen Dagblad.

De vrouw van Jack heeft hem door de moeilijke tijd heen geloodst. Hij zegt veel geleerd te hebben van die tijd. "Uiteindelijk heeft die periode me ook als mens gelouterd. Mijn gezin en vrienden zijn heel belangrijk." Ook vindt de presentator nu dat de hypocrisie en het opportunisme in de tv-wereld veel groter zijn dan hij eerder dacht.

Spijkerman is van plan om de kijkers voor zich terug te winnen. Hij vertelt in de krant dat het programma Koppensnellers een verandering heeft ondergaan. "Ik had eerder moeten vernieuwen. Echt stom om dat na te laten." Door de overstap durfde hij een verandering niet aan, waardoor een kopie van Kopspijkers ontstond. "En een kopie is altijd minder dan het origineel", zegt Spijkerman.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen