Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hilbrand vindt geluk bij BNN

Shownieuws

Sophie Hilbrand maakt een gelukkige fase in haar leven door. Pas toen ze bij BNN ging werken, ging er een knop om. "Alles is eindelijk op zijn plek gevallen."

Sophie Hilbrand maakt een gelukkige fase in haar leven door. Dat vertelt de presentatrice in het augustusnummer van het tijdschrift Glamour. "Alles is eindelijk op zijn plek gevallen." Haar huidige werkgever BNN ligt aan de basis ligt van haar geluk. Pas toen ze bij BNN kwam te werken, is er een knop omgegaan, zegt ze. "Nu is het niet meer: o, als dit maar goed gaat, maar goh, wat leuk. Ja, ik heb het ontzettend fijn nu."

Dat was vroeger wel anders. "Ik was constant zoekende, durfde nergens echt voor te kiezen." Omdat de 30-jarige blondine nooit precies wist was ze wilde, was ze als twintiger al onzeker. "Constant op zoek naar waar en vooral bij welke mensen ik thuishoorde." Ze durfde niet uitgesproken te zijn en was erg meegaand. "Pas nu ik mijn ding gevonden heb, ben ik overal dezelfde Sophie."

Hilbrand begon haar televisiecarrière in 2003 bij het brutale jongerenprogramma 6Pack, dat in de nachtelijke uren werd uitgezonden in de zendtijd van SBS 6. In 2004 maakte ze de overstap naar BNN, waar ze programma's presenteert als 'Spuiten en slikken' en 'Try before you die'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen