Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britse tabloid maakt Britney excuses

Shownieuws

De Britse tabloid The National Enquirer heeft een proces voorkomen. De krant plaatste een rectificatie, omdat twee artikelen over Britney Spears niet klopten.

(Novum/AP) - De Britse editie van The National Enquirer heeft met een rectificatie haar excuses aangeboden aan Britney Spears voor de publicatie van twee onjuiste artikelen. De tabloid schreef begin juni dat de 24-jarige Amerikaanse zangeres op het punt stond te scheiden van haar man Kevin Federline. LaSpears dreigde de krant daarop aan te klagen, tenzij een rectificatie zou worden geplaatst.

De gewraakte artikelen werden op 5 en 12 juni gepubliceerd met de koppen: 'Huwelijk van Britney is over' en 'Britney en Kevin: en nu de scheiding'. Beide verhalen waren losjes gebaseerd op uitspraken van vrienden van het paar. In de rectificatie biedt de krant zijn excuses aan 'voor het leed dat is berokkend' en wordt toegegeven dat de beweringen 'onjuist en ongegrond' zijn.

De advocaat van echtpaar heeft laten weten dat het koppel blij is met de snelle reactie van The Enquirer. Ook zegt hij dat de krant nu niet wordt aangeklaagd.

De 24-jarige popdiva en de 28-jarige Federline zijn sinds september 2004 getrouwd en hebben samen een tien maanden oude zoon, Preston.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen