Kies je favoriete radiostation

Dossiers

John Cusack loost stalker

Shownieuws

John Cusack is eindelijk af van zijn vrouwelijke stalker. Een rechter in Los Angeles heeft de 31-jarige Emily Leatherman een straatverbod opgelegd.

(Novum/AP) - John Cusack is eindelijk af van zijn vrouwelijke stalker. Een rechter in Los Angeles heeft de 31-jarige Emily Leatherman een straatverbod opgelegd. Dat houdt in dat zij ten minste 150 meter bij Cusack vandaan moet blijven. Ook mag ze zich niet begeven in de buurt van zijn huis, werk en auto.

De 40-jarige acteur stapte vorige maand naar de rechter. Sinds ruim 1,5 jaar zou hij door de vrouw worden lastiggevallen. In zijn verzoek om een straatverbod zegt de Amerikaanse acteur dat de vrouw blijk geeft van ongebruikelijke belangstelling voor hem. "Ze gooit lange brieven in een zak met stenen en schroevendraaiers over mijn hek, komt in een poging mij te ontmoeten onaangekondigd langs op de kantoren van mensen met wie ik samenwerk en heeft onlangs mijn adres opgegeven als dat van zichzelf."

De acteur uit films als 'The Ice Harvest' en 'Must Love Dogs' was niet aanwezig bij de uitspraak. Leatherman, die bekendstaat als dakloos, was niet bereikbaar voor een reactie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen