Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pamela Anderson trouwt met Kid Rock

Shownieuws

Pamela Anderson geeft binnenkort haar jawoord aan Kid Rock. Dat schrijft ze op haar website. "Ja, ik ga eindelijk hertrouwen", zegt ze opgelucht.

(Novum/AP) - Pamela Anderson geeft binnenkort haar jawoord aan Kid Rock. Dat schrijft ze op haar website. "Ja, ik ga eindelijk hertrouwen", zegt ze opgelucht. De 39-jarige actrice was eerder getrouwd met een rocker, Tommy Lee. Het stel, dat in 1998 uit elkaar ging, heeft twee kinderen: Brandon (10) en Dylan (8).

De voormalige playmate en Kid Rock hebben sinds jaren een knipperlichtrelatie. Ze verloofden zich in 2002, maar het kwam nooit van een huwelijk. Op haar website geeft de blondine zichzelf de schuld van hun onstuimige relatie. "Ik hield te veel vast aan mijn idee van de perfecte familie", vertelt ze. "Ik ga nu verder en heb het gevoel eindelijk vrij te zijn. Ik ben verliefd en gelukkig."

De kinderen van Anderson zijn ook blij met haar beslissing om opnieuw te trouwen. "Ze houden van hun vader. Maar ze houden ook van hun nieuwe stiefvader, die ze al jaren kennen."

De website van het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly meldt dat Anderson en de 35-jarige Kid Rock op 29 juli trouwen op een jacht in het Zuid-Franse sterrenoord Saint-Tropez. De actrice, onder meer bekend van haar rol in de televisieserie Baywatch, noemt zelf geen plaats of datum op haar website.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen