Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Volkszanger Mick Harren ongedeerd na auto-ongeluk

Shownieuws

De Amsterdamse volkszanger Mick Harren is dinsdag in zijn woonplaats betrokken geraakt bij een auto-ongeluk. Hij kwam er zonder kleerscheuren vanaf.

De Amsterdamse volkszanger Mick Harren is dinsdag in zijn woonplaats betrokken geraakt bij een auto-ongeluk. Hij kwam er zonder kleerscheuren vanaf, maar zijn auto raakte flink beschadigd. De zanger is inmiddels bijgekomen van de schrik en kan weer lachen.

Het ongeluk gebeurde toen een auto voor Harren plotseling remde. De zanger moest daarop vol in de remmen, waarop een andere auto op de zijne klapte. Zijn wagen liep grote schade op, maar is volgens de zanger niet total loss.

Harren was op weg naar een studio in Zoetermeer om een nieuw nummer in te zingen, vertelt hij aan Novum Nieuws. "Het wordt een Ajax-nummer, maar de opnamen zijn nu verschoven naar morgen."

De laatste maanden was de Amsterdammer te horen als presentator op de regionale zender RTV Noord-Holland. Met die radioshow is hij gestopt, maar een nieuwe aanbieding ligt in het verschiet. "Ik ben benaderd door een landelijke zender om een programma te maken met muziek van Nederlandse bodem", verklapt hij. "Het contract is nog niet rond, daarom houd ik de naam van de zender liever nog even geheim."

Samen met de Veerkampjes nam Harren eerder de single 'Doe maar gewoon' op. De Veerkampjes zijn bekend van hun realitysoap in het SBS-programma Shownieuws.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen