Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rob Stenders even terug bij Vara

Shownieuws

Rob Stenders keert volgende maand even terug bij de Vara op 3FM. Vanaf maandag 7 augustus presenteert de dj tijdelijk het radioprogramma 'Claudia d'rop'.

Rob Stenders keert volgende maand even terug bij de Vara op 3FM. Vanaf maandag 7 augustus presenteert de dj het radioprogramma 'Claudia d'rop'. Daarmee vervangt hij tijdelijk Claudia de Breij, die de hele maand het gezicht is van het nieuwe televisieprogramma 'Claudia d'rbij'. Dat heeft de Vara dinsdag bekendgemaakt. Het radioprogramma wordt vier dagen per week uitgezonden, aan het begin van de middag.

Eerder werkte Stenders ruim zeven jaar bij de Vara. Van 1997 tot 2004 presenteerde hij het ochtendprogramma 'Stenders vroeg'. Daarna stapte hij over naar de commerciële zender YorinFM. In de woensdag uitgekomen Vara TV Magazine laat Stenders zich lovend uit over zijn tijdelijke werkgever. "Het is heel fijn om weer even mijn oude woning terug te zien. Ik heb me altijd erg thuis gevoeld bij mevrouw Vara."

De 41–jarige Stenders beëindigde in april zijn radiocarrière bij YorinFM en heeft vooralsnog geen plannen om voorgoed terug te keren bij de radio. "Radio is heel erg veranderd en ik pas bij het oude profiel. Ik ben gewoon te oud."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen