Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Denise Richards uit de kleren voor goed doel

Shownieuws

Denise Richards gaat uit de kleren in het augustusnummer van het Amerikaanse tijdschrift Jane. De opbrengst van het nummer gaat naar een goed doel.

Denise Richards gaat uit de kleren in het augustusnummer van het Amerikaanse tijdschrift Jane. De 35-jarige filmster heeft daar goede bedoelingen mee: de opbrengst van het nummer gaat naar het liefdadigheidsfonds 'Clothes of our back'. Dat fonds bepaalt later deze maand naar welk goed doel voor kinderen het geld gaat.

Het is niet de eerste keer dat Richards naakt is te bewonderen in een tijdschrift. Een half jaar na de bevalling van haar eerste kind poseerde de voormalige Bond-girl in 2004 naakt voor de Amerikaanse editie van het mannenblad Playboy.

In een interview met het Amerikaanse televisieprogramma Entertainment Tonight vertelt Richards dat ze geen speciale maatregelen heeft genomen voorafgaand aan de fotosessie. "Ik was deze week in Europa en heb me daar helemaal volgegeten." Ze beweert ook niet extra te hebben gesport. "Ze kunnen tegenwoordig toch alle foto's bijwerken."

Richards is sowieso tevreden met haar lichaam. De moeder van twee dochters vertelt dat ze haar zwangerschapskilo's na de tweede keer veel sneller verloor dan na haar eerste zwangerschap. "Ik denk dat dat het gevolg is van het achternarennen van mijn oudste dochtertje en het geven van borstvoeding."

De 35-jarige Richards kreeg haar twee dochters, Lola (1) en Sam (2,5), met acteur Charlie Sheen. Begin dit jaar ging het stel uit elkaar na een huwelijk van drie jaar. Sheen heeft een straatverbod opgelegd gekregen en mag niet meer in de buurt komen van zijn ex-vrouw en dochtertjes. Hij zou hen hebben bedreigd en mishandeld. Momenteel heeft Richards een relatie met Bon Jovi-gitarist Richie Sambora.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen