Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michelle Pfeiffer in verfilming van 'Hairspray'

Shownieuws

Michelle Pfeiffer gaat een misdadiger spelen in de verfilming van de musical 'Hairspray'. Ook John Travolta speelt mee.

Michelle Pfeiffer speelt een misdadiger in de verfilming van de musical 'Hairspray'. De Amerikaanse actrice neemt de rol op zich van Velma Von Tussel. De sterrencast van de film bestaat verder onder anderen uit John Travolta, Queen Latifah en Amanda Bynes.

De 48-jarige Pfeiffer neemt in de film ook enkele zangpartijen voor haar rekening. De laatste keer dat de zangkunsten van Pfeiffer in een film waren te horen, was in 'The fabulous Baker boys'. Haar rol in die film leverde haar een Oscar-nominatie op voor beste actrice.

Regisseur Adam Shankman kijkt reikhalzend uit naar zijn samenwerking met Pfeiffer, zegt hij op de filmwebsite IMDb. "Michelle heeft al vaker overtuigend ongure types neergezet, waaronder haar rol als Catwoman. Haar karakter Velma is één en al tegenstrijdigheid en ik ben erg benieuwd hoe dat gaat uitpakken."

De film verhaalt over een groep jongeren die deel uitmaakt van een lokaal dansgenootschap in Baltimore. Het verhaal is gebaseerd op het bekende Broadway-stuk van John Waters. De film zou aanvankelijk in Baltimore worden gefilmd, maar uiteindelijk is gekozen voor Toronto als filmlocatie.

De opnamen van 'Hairspray' beginnen in september. Volgend jaar zomer moet de film uitkomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen