Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sonja Bakker gaat voor verder succes

Shownieuws

Sonja Bakker is nog lang niet klaar met Nederland. Na haar dieetboeken maakt ze de overstap naar televisie in 'Je echte leeftijd'. "Ze zijn nog niet van me af".

Sonja Bakker is nog lang niet klaar met Nederland. Na haar dieetboeken maakt ze nu de overstap naar televisie. "Ze zijn nog niet van me af", zegt ze tegen Novum Nieuws. Bakker is vastbesloten een succes te maken van het programma 'Je echte leeftijd', dat vanaf woensdag bij SBS6 te zien is.

In het programma, dat in een nieuw jasje is gestoken, worden mensen geholpen bij een gezondere levensstijl. Sonja Bakker ondersteunt de kandidaten bij een gezond eetpatroon.

Aandacht voor de dieetgoeroe is er genoeg. "Met de week wordt het gekker", vertelt Bakker. De geruchten dat ze aan anorexia lijdt, deden haar in het begin veel verdriet. "Daar ben je mens voor", legt ze uit. Volgens Bakker mag je in Nederland geen succes hebben. "Het is gewoon jaloezie. Ik sta er gelukkig mijlen boven." Bakker kan haar succes wel verklaren. "Ik denk dat mijn kant en klare weekmenu's mijn methode zo uniek maken. De mensen hoeven niet na te denken, het is een leidraad."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen