Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Max Westerman gasthoofdredacteur RTL Boulevard

Shownieuws

Max Westerman wordt één dag hoofdredacteur van RTL Boulevard. De journalist is verantwoordelijk voor de inhoud van de uitzending op maandag 11 september.

Max Westerman wordt één dag hoofdredacteur van het entertainmentprogramma RTL Boulevard. De journalist is eindverantwoordelijk voor de inhoud van de uitzending op maandag 11 september. Het is dan precies vijf jaar na de terroristische aanslagen in de Verenigde Staten. Westerman was daar op dat moment correspondent voor RTL Nieuws.

Naast zijn functie als hoofdredacteur is Westerman maandag in de uitzending ook te zien naast de presentatoren Daphne Bunskoek en Albert Verlinde. Ook heeft hij voor het programma een exclusief interview gedaan met de ouders van het enige Nederlandse slachtoffer van de aanslagen.

Vanaf nu zal er elke maand een uitzending van RTL Boulevard met een gasthoofdredacteur te zien zijn. Een woordvoerder van RTL kon nog niet vertellen wie het stokje van Westerman overneemt. "Daar is het nog te vroeg voor, die uitzending is pas over een maand."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen