Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Minder kijkers Gooische Vrouwen bij tweede seizoen

Shownieuws

De eerste aflevering van het tweede seizoen van Gooische Vrouwen trok donderdag 639 duizend kijkers. Vorig jaar trok de eerste aflevering 1,6 miljoen kijkers.

De Nederlandse dramaserie Gooische Vrouwen is het tweede seizoen met aanzienlijk minder kijkers gestart dan waarmee de serie een jaar geleden begon. De aflevering van donderdag trok 639 duizend kijkers, bijna een miljoen minder dan bij het debuut van de Talpa-serie. Toen schakelden 1,6 miljoen mensen in op de perikelen rondom de vier rijke vrouwen, gespeeld door Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser en Annet Malherbe.

Gooische Vrouwen was mogelijk minder in trek vanwege de uitzenddag en -tijd. Vorig jaar stond het op zondagavond geprogrammeerd na De Wedstrijden, dit jaar heeft het op donderdag concurrentie van RTL4-programma Klasgenoten. Presentator Robert ten Brink ontving in de eerste aflevering Wendy van Dijk die met oud-leerlingen van haar favoriete schoolklas terugblikte op het verleden. De uitzending trok ruim negenhonderdduizend kijkers.

Aansluitend op Gooische Vrouwen werd de eerste aflevering van 'Hoe word ik een Gooische vrouw' uitgezonden. In het programma gaat Bridget Maasland op zoek naar de Gooische vrouw in zichzelf. Die show was goed voor 469 duizend kijkers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen