Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nada van Nie voelt zich schuldig tegenover gezin

Shownieuws

Nada van Nie is presentatrice, moeder en heeft een productiebedrijf. Ze houdt van werken, maar voelt zich schuldig dat ze er niet altijd is voor haar gezin.

Nada van Nie voelt zich soms een beetje schuldig. Door haar drukke werkzaamheden kan ze er niet altijd zijn voor haar gezin, vertelt ze in het blad Beau Monde. De presentatrice van SBS Shownieuws vindt het heerlijk om te werken, runt een eigen productiebedrijf, maar is ook nog moeder van twee kinderen.

De 39-jarige Van Nie is al sinds haar vijftien jaar gelukkig getrouwd met voetballer Bryan Roy. Naast haar werk en haar kinderen probeert ze altijd tijd vrij te houden voor haar echtgenoot. Zo vertelt ze dat ze samen hard werken aan hun relatie om deze goed te houden, wat helaas niet altijd gemakkelijk is. "Maar ach, soms moet je de boel een beetje opspicen."

Nada vraagt zich regelmatig af of ze het wel goed doet, als moeder en als echtgenote. Het blijft een onderwerp waarbij 'een gevoelige snaar' wordt geraakt. Toch is ze blij dat ze haar leven als niet-werkende voetbalvrouw achter zich heeft gelaten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen