Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elton John streeft niet meer naar grote hit

Shownieuws

Elton John verwacht niet dat hij nog een hit zal scoren. Dat is ook niet meer het streven van de 59-jarige artiest. "Onze tijd in de schijnwerpers is voorbij."

(Novum/AP) - Elton John verwacht niet dat hij nog een grote hit zal scoren. Dat is ook niet meer het streven van de 59-jarige artiest. "Onze dagen in de schijnwerpers zijn voorbij. En dat vinden we helemaal niet zo erg", zei hij tijdens een benefietconcert over zichzelf en medetekstschrijver Bernie Taupin. Ze richten zich nu op het maken van 'ontzettend goede nummers'.

Volgende week vrijdag komt Eltons nieuwe album uit. 'The captain en the kid' is een vervolg op zijn album 'Captain Fantastic and the brown dirt boy' uit 1975. "Dat album ging over onze worsteling met mislukking", vertelt de artiest. "De periode daarna ging over het worstelen met succes."

Onlangs maakte de Britse popzanger bekend dat hij plannen heeft om na dit album een hiphopplaat te maken. Hij vertelt dol te zijn op rapmuziek en nog graag te willen samenwerken met artiesten als Dr. Dre, Pharrell, Kanye West en Eminem.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen