Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Henkjan Smits in jury X Factor

Shownieuws

Henkjan Smits neemt plaats in de jury van X Factor, het programma dat de concurrentie aangaat met Idols. Ook in dat programma is Smits jurylid.

Henkjan Smits neemt plaats in de jury van X Factor, het programma waarmee RTL4 de concurrentie aangaat met het eigen Idols. Ook in dat programma is Smits jurylid. Verder zitten casting-director Marianne van Wijnkoop en producer-componist Henk Temming in de jury van X Factor.

In het nieuwe programma, dat wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk, strijden niet alleen solisten en zanggroepen maar ook de drie juryleden met elkaar. Na de auditierondes krijgen de drie deskundigen ieder een eigen categorie deelnemers onder hun hoede. Uiteindelijk wordt bepaald welke solist of zanggroep het beste zingt, maar vooral wie het meest beschikt over de magische X-factor. De uiteindelijke winnaar gaat de studio in om een plaat op te nemen. De eerste uitzending is op 21 oktober.

Inmiddels hebben zich al meer dan tienduizend kandidaten ingeschreven, meldt RTL Nederland, variërend van solisten tot hele zangkoren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen