Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elvis Costello en Diana Krall krijgen tweeling

Shownieuws

Elvis Costello en zijn vrouw Diana Krall worden de ouders van een tweeling. Eerder werd al bekend dat het muzikantenechtpaar zijn eerste kind verwacht.

Elvis Costello en zijn vrouw Diana Krall krijgen een tweeling. Dat heeft Krall bevestigd tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. Eerder werd al bekend de Canadese jazz-zangeres en -pianiste zwanger is. De kinderen worden in december verwacht.

De muzikanten, die beiden geen andere kinderen hebben, weten ook al het geslacht van hun aankomende kroost, maar willen dat niet verklappen. "We willen ook graag iets voor onszelf houden", verklaart Krall. Zij is op dit moment bezig met de promotie van haar nieuwe cd 'From this moment on'. Het album komt 19 september uit.

De 51-jarige Brit Costello is bekend van nummers als 'Veronica', 'Pump it up' en 'Alison'. Hij bracht in juni samen met Allen Toussaint het album 'The River in reverse' uit.

Costello en Krall zijn niet de enige artiesten die een tweeling krijgen. Dinsdag vertelde Rapper Diddy al aan People dat hij vader wordt van een tweeling. Zijn vriendin Kim is ook in december uitgerekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen