Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton opgepakt voor rijden onder invloed

Shownieuws

Paris Hilton in Hollywood opgepakt op verdenking van rijden onder invloed. Volgens woordvoerder had Hilton één drankje genuttigd.

(Novum/AP) - Paris Hilton is gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed. Dat meldt de politie in Los Angeles. De 25-jarige hotelerfgename werd woensdagnacht om 00.30 uur in haar Mercedes-Benz aangehouden in Hollywood. De politie zegt dat Hilton duidelijk verschijnselen vertoonde van iemand die in beschonken toestand achter het stuur zit.

Ter plaatse moest Paris een alcoholtest ondergaan. Daaruit bleek dat de blondine te veel had gedronken. Ze werd meegenomen naar het bureau op verdenking van rijden onder invloed, maar is inmiddels weer op vrije voeten. Kimberley Stewart, de dochter van rocker Rod Stewart en een goede vriendin van Paris, zat naast haar in de auto.

De woordvoerder van Hilton, Elliot Mintz, bevestigde de arrestatie. Volgens hem had Paris de minimale hoeveelheid alcohol in haar bloed die een arrestatie mogelijk maakt in de staat Californië, waar een maximaal alcoholpromillage van 0,08 procent is toegestaan. Hilton zou zijn aangehouden toen ze naar huis reed vanaf een liefdadigheidsevenement. Daar had ze één glas alcohol genuttigd, zegt Mintz, een margarita.

Ook had Paris woensdag een clip opgenomen voor haar album 'Paris', dat eind augustus is uitgekomen. Mintz, die haar net als het jongere zusje van Paris, Nicky, opzocht op het politiebureau, zegt dat ze door het harde werken weinig had gegeten en erg moe was, waardoor het zou kunnen lijken alsof ze te veel had gedronken. Zelf zag hij niets vreemds aan Paris. "Ze zag er normaal uit en het gaat goed met haar."

Mintz bracht Paris thuis. Beelden van de thuiskomst zijn geplaatst op de weblog TMZ.com. Te zien is hoe Paris uit de passagiersstoel van haar eigen auto stapt met haar mobiele telefoon aan haar oor. Ze zegt iets onverstaanbaars tegen de aanwezige paparazzi.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen