Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Film over Dean Martin in de maak

Shownieuws

Acteur Joe Mantegna heeft de filmrechten van Dean Martins memoires gekocht. De memoires, geschreven door Deans dochter, worden bewerkt tot een filmscript.

(Novum/AP) - Acteur Joe Mantegna heeft de filmrechten van Dean Martins memoires gekocht. De memoires, geschreven door Deans dochter Deana, worden dit jaar bewerkt tot een filmscript. Dit meldt Deana's woordvoerder.

Joe Mantegna speelde in 1998 de rol van Dean Martin in de televisiefilm The Rat Pack op de Amerikaanse zender HBO. De 58-jarige acteur begint volgend jaar aan de productie van de film, gebaseerd op de memoires, getiteld 'Memories are made of this'. Het is nog onduidelijk of hij zelf de rol van Dean Martin speelt.

Dean Martin was een grote Amerikaanse filmster. Hij speelde onder andere in de originele versie van 'Ocean's eleven', in 1960. De acteur maakte in de jaren vijftig deel uit van de 'Rat Pack'. Dit was een vriendengroep van Amerikaanse sterren in Hollywood, met onder anderen zangers en acteurs als Frank Sinatra, Humphrey Bogart en Sammy Davis Jr. Deze groep was berucht vanwege wilde feesten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen