Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson moet ex-vrouw betalen

Shownieuws

Michael Jackson moet zijn ex Debbie Rowe 47 duizend euro betalen. Het geld is voor de kosten die Rowe heeft gemaakt in de zaak om de voogdij over hun kinderen.

Michael Jackson moet ex-vrouw betalen

(Novum/AP) - Popster Michael Jackson moet zijn ex-vrouw Debbie Rowe zestigduizend dollar betalen, bijna 47 duizend euro. Dat heeft een Amerikaanse rechter bepaald. Het geld is bedoeld om de juridische kosten te dekken die Rowe heeft gemaakt in de strijd om de voogdij over hun twee kinderen, zoon Prince Michael Jr. en dochter Paris.

Rowe trouwde in 1996 met Jackson en vroeg in 1999 een scheiding aan. Later gaf ze vrijwillig de voogdij over haar beide kinderen op. Nadat Jackson in 2003 was aangeklaagd wegens kindermisbruik, startte ze een procedure om de voogdij terug te krijgen. Via de rechter in Los Angeles probeert ze sindsdien een omgangsregeling af te dwingen.

De voormalige verpleegster had gevraagd om een vergoeding van ruim 150 duizend euro, maar de rechter wees haar op de acht miljoen dollar die ze na de scheiding had ontvangen.

Michael Jackson heeft nog een derde kind, Prince Michael II. Wie de moeder is van dit jongetje is niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen