Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hele wereld kan Suri Cruise op cover zien

Shownieuws

Met een engelachtig gezichtje keek Suri Cruise woensdag de wereld in vanaf de cover van Vanity Fair. De dochter van Tom Cruise en Katy Holmes bestaat dus echt.

(Novum/AP) - Met een engelachtig gezichtje keek Suri Cruise woensdag de wereld in vanaf de cover van het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair. Met deze publicatie maakte het sterrenpaar Tom Cruise en Katie Holmes een einde aan het gerucht dat Suri helemaal niet bestaat. "Waanzin", zegt de 27-jarige actrice in het blad.

De reportage over het Hollywood-stel en hun kind beslaat 22 pagina's. Een aantal plaatjes is geschoten door de beroemde glamourfotografe Annie Leibovitz. "Ze heeft de lippen en ogen van Katie", zegt de 44-jarige acteur in het blad. "Ik vind dat ze Toms ogen heeft", zegt Katie. Zij noemt Suri 'het mirakel van ons leven'.

De baby werd lange tijd verborgen gehouden voor de buitenwereld. De meest gehoorde verklaring zou bij de Scientology-leer die Cruise en Holmes aanhangen, te vinden zijn. De kerk acht stilte rond de geboorte van een kind gewenst. Ook gaat het verhaal dat Cruise bang is voor een ontvoering. Katie verwijst alle geruchten van de hand. "Wij probeerden niets te verbergen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen