Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Actrice Tara Elders neemt plaats in filmjury

Shownieuws

Actrice Tara Elders neemt plaats in de jury van de AFX Awards. De prijzen worden uitgereikt tijdens het multimediale festival Amsterdam Film eXperience.

Actrice Tara Elders neemt plaats in de jury van de AFX Awards. De prijzen worden uitgereikt tijdens Amsterdam Film eXperience (AFX), een driedaags multimediaal festival dat van 6 tot en met 8 oktober plaatsvindt.

De 26-jarige Elders heeft in de jury gezelschap van acteur Michiel Huisman, diskjockey Barbara Karel, journalist Emile Fallaux en fotograaf Erwin Olaf. De Amsterdamse werkte veel samen met regisseur Theo van Gogh en speelde in films als 'Shouf shouf habibi!', 'Feestje' en 'Phileine zegt sorry'.

De organisatie van Amsterdam Film eXperience belooft tijdens het festival 'het meest innovatieve en grensverleggende werk van over de hele wereld' te laten zien. Het programma bestaat uit een selectie van onder meer internationale en nationale korte films, videoclips, reclamespotjes, animaties en videokunst. Het filmprogramma wordt afgewisseld met vj-performances, videokunst en interactieve filmprojecten.

Aan de beste films wordt een aantal prijzen uitgereikt: de New Dutch Talent Award, de AFX Award, de Breaking-Out-Of-The-Frame Award en de Audience Award. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 7 oktober.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen