Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patty zoekt na hectisch jaar rust op Ibiza

Shownieuws

Na een hectisch jaar gaat Patty Brard naar Ibiza om op adem te komen. Nu Luv' weer bij elkaar is, was het afgelopen jaar een 'gierende rollercoaster'.

Na een hectisch jaar zet Patty Brard haar telefoon uit en gaat ze naar Ibiza om op adem te komen. Dit schrijft ze woensdag in haar column in het weekblad Weekend.

In het afgelopen jaar ging onder meer de televisieserie Lieve Patty van start, maakte ze een carnavalsnummer met ome Henk en werd ze in de band Luv' herenigd met Marga Scheide en José Hoebee. Met alle optredens en promoties reed Patty het afgelopen jaar in een 'gierende rollercoaster'. "Mijn lichaam heeft me een halt toegeroepen."

Patty krijgt de rekening gepresenteerd van haar drukke jaar. "Ik slaap slecht, gehinderd door nachtmerries, eet bijna niets meer door een aangepraat complex over mijn uiterlijk." Ook durft de tv-diva niet meer over straat, bang dat iemand haar aanspreekt. "Als ik even op straat ben geweest, slaap ik twee volledige dagen om daarvan bij te komen", schrijft Patty in haar column.

Patty ontmoette een jaar geleden haar nieuwe liefde Antoine. Samen met hem reist ze nu af richting Ibiza. De twee willen op het eilandje Formentera, voor de kust van Ibiza, in stijl hun eerste relatiejaar vieren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen