Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Raffaëla heet inderdaad Beautifull Hope

Shownieuws

Het is officieel: dochter van Idol-zangeres Raffaëla heet Beautifull Hope. Raffaëla en haar Paul zijn in de wolken met hun kind.

Het is officieel: de dochter van Idol-zangeres Raffaëla heet Beautifull Hope. Op internet werd de naam al twee weken geleden, op de dag van de geboorte, genoemd. Haar management bevestigde de naam woensdag.

Het management wilde niet ingaan op een interview dat roddelblad Party woensdag afdrukte. Daarin vertelt de 23-jarige zangeres dat zij en haar vriend Paul de naam van hun kind uit de filmkomedie 'You've got served' uit 2004 hebben gehaald. Daarin zegt een personage 'my name is Beautifull, with double L'. Beiden vonden de film hilarisch.

Raffaëla vertelt dat zij nooit meer zwanger wil worden. "Het was een lood- en loodzware bevalling. Ik weet nu al dat ik dit nooit meer wil", zegt zij in Party. Bij de bevalling zou er een vacuümpomp aan te pas zijn gekomen. Toen dat niet hielp, zou Raffaëla een keizersnede hebben gekregen.

Verder zou de donkere Raffaëla blij zijn met de lichte huid van haar kindje. "Ik worstel er zelf ook altijd mee en daarom zou ik dat mijn kind niet willen aandoen", zegt zij in het weekblad.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen