Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Afke Reijenga is nieuwe 'positieve' ambassadrice

Shownieuws

Afke Reijenga is de nieuwe ambassadrice van de stichting Nederland Positief. Het model gaat een positieve boodschap verkondigen in de uitgaanswereld.

Afke Reijenga is de nieuwe ambassadrice van de stichting Nederland Positief. Volgens voorzitter Christian Houkes van de stichting gaat het model een positieve boodschap verkondigen in de uitgaanswereld. Houkes hoopt met verschillende ambassadrices verschillende groepen aan te spreken.

Reijenga organiseert creatieve evenementen waaronder de Club Love dancefeesten. "Op mijn eigen creatieve manier probeer ik met het ambassadeursschap voor Nederland Positief een steentje bij te dragen voor een positiever Nederland."

Het model is niet de eerste ambassadrice voor de stichting Nederland Positief. De voormalige TMF-vj Renée Vervoorn en actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen zijn twee van de zeven vrouwen die haar voorgingen. De stichting wil dat mensen beseffen dat er, ondanks een minder leefbaar klimaat, nog steeds veel positiefs over Nederland te melden valt.

Reijenga werkte als model onder meer voor Marie Claire, Ray-Ban, Coca-Cola en Jean Paul Gaultier. Ze speelde mee in de film 'Naar de klote!' van regisseur Ian Kerkhof. Ook was Reijenga te zien in de televisieseries Baantjer en ONM.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen