Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Santegoeds vindt Schouwenaar een 'slapjanus'

Shownieuws

Evert Santegoeds vindt het vreemd dat Ary Schouwenaar geen afstand neemt van de woorden van Albert Verlinde. Verlinde betitelde zijn vrouw Mariska als een hoer.

Evert Santegoeds vindt het vreemd dat Ary Schouwenaar geen stelling neemt tegen de uitspraken van Albert Verlinde. Dat vertelt hij op de website Sterrenstek. In het programma RTL Boulevard noemde Verlinde Mariska Hulscher 'een hoer die zich als een ster gedraagt'. Schouwenaar, regisseur van RTL Boulevard, heeft publiekelijk nog geen afstand genomen van deze belediging. Hulscher ligt momenteel in scheiding met Schouwenaar.

Mariska Hulkscher maakte begin augustus bekend na twee maanden huwelijk te willen scheiden, maar zwijgt over de reden. In de media wordt daarover hevig gespeculeerd. Santegoeds, presentator van Entertainment Live, vindt Schouwenaar eigenlijk een 'slapjanus'. "Hij is zeker niet de ridder op het witte paard welke Mariska in hem dacht te hebben gevonden."

Volgens Santegoeds moet het een klap in je gezicht zijn als een collega je vrouw een hoer noemt. "Ik vind het onbegrijpelijk dat Schouwenaar geen afstand neemt van de belediging in de pers. Hij voelt zich blijkbaar prima thuis in de slachtofferrol die hem is toegedicht."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen