Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patrick Kicken gaat klunen met sterren

Shownieuws

Dj Patrick Kicken gaat het ijs op. 'Klunen met sterren' is een eendaags evenement voor het goede doel, met medewerking van BN'ers als Big Bart en Jorinde Moll.

Patrick Kicken bindt de ijzers onder. De Veronica-diskjockey organiseert 'Klunen met sterren', als tegenhanger van de populaire ijsdansshows 'Dancing on ice' en 'Sterren dansen op het ijs'. Met het eendaagse evenement wordt geld ingezameld voor het goede doel.

Verschillende BN'ers hebben hun medewerking al toegezegd. Zo zijn Roderick Veelo, Jorinde Moll, Arend Langenberg, Toine van Peperstraten en Bart Spring in 't Veld te zien op de ijsbaan van de Uithof in Den Haag. Daar zullen zij in een kwartier tijd zo veel mogelijk rondjes klunen op een speciaal parcours. Ook Mari Carmen Oudendijk, Albert West, Ellemijn Veldhuizen van Zanten, DJ Sven en Rob van Someren helpen Patrick Kicken. De dj benadert in de loop van de week nog meer BN'ers, waardoor de lijst nog groter moet worden.

De actie moet donateurs opleveren voor de CliniClowns. Iedereen mag meedoen aan het evenement op zaterdag 14 oktober. De enige voorwaarde is dat iedere deelnemer die dag vijftien euro doneert aan de CliniClowns.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen