Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Halina Reijn zegt nee tegen Sean Penn

Shownieuws

Halina Reijn heeft Sean Penn afgewezen. De Hollywood-producent en filmster wilde een scenario kopen van de 30-jarige actrice en haar medescenariste.

Halina Reijn heeft Sean Penn afgewezen. De Hollywood-producent en filmster wilde een scenario kopen van de 30-jarige actrice en haar medescenariste. "Wij bleven doorhameren dat we het script alleen op onze voorwaarden wilden verkopen", zegt de Nederlandse dinsdag in de Mikro Gids. Dat betekende dat Halina de hoofdrol zou krijgen en de andere schrijfster een bijrol. "Niet dus, nou, even goede vrienden."

In 2004 ging Halina naar de Verenigde Staten om te 'ontdekken wie zij was'. Daar schreef zij samen met de Amerikaanse vriendin, eveneens actrice, een filmscenario over een meisje dat op zoek is naar haar vader en hem in Amerika, onder valse voorwendselen, ontmoet. Zonder dat de vader weet wie ze is, wordt hij verliefd op zijn eigen dochter.

Voor het project, dat als werktitel 'Mara' heeft, hebben de twee vrouwen inmiddels een producent en een investeerder in de VS gevonden. "Maar als zij het alleen met Scarlett Johansson willen doen, bedank ik", zegt Halina. Zij wil haar eigen film nog herkennen en begrijpen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen