Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patricia Paay volgt showbizz niet meer

Shownieuws

Zangeres Patricia Paay volgt vanuit haar huis in Engeland de Nederlandse showbizz niet meer. "Ik kan hier zelfs geen Nederlandse zenders ontvangen."

Patricia Paay volgt de Nederlandse showbizz niet meer. Dat vertelt de 57-jarige zangeres die in Engeland woont aan de website Sterrenstek. "Ik kan hier zelfs geen Nederlandse zenders ontvangen."

De zangeres heeft bewust gekozen voor een showbizzloze periode. "Wanneer je alles in Nederland blijft volgen, is het gevaar groot dat je je druk gaat maken", aldus Patricia. "Vergeet niet dat ik een hartkwaal heb en me absoluut niet druk mag maken. Ik vind het best zo."

Paay heeft naar eigen zeggen ook 'geen zin meer' om iets in de showbusiness te doen. Volgens haar is die tijd voorbij. "Er is nu een nieuwe generatie, het stokje moet worden doorgegeven", legt de Rotterdamse zangeres uit. Naar haar mening gaan een aantal generatiegenoten te lang door. "Deze mensen kunnen blijkbaar niet stoppen. Die kunnen niet buiten die aandacht. Dat kan ook een ziekte zijn. Willeke Alberti is daar een voorbeeld van."

Patricia hoeft zich vanuit haar huidige stek in Engeland aan niemand meer te ergeren. Ze ziet de beslissing om begin 2005 te verhuizen dan ook een gezonde beslissing. "Mijn gezondheid staat voorop en gelukkig gaat het goed met me", vertelt de Hollandse diva.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen