Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco Borsato blij met nominatie Vlaamse TMF-Award

Shownieuws

Marco Borsato is dit jaar opnieuw genomineerd voor een TMF Award in België. De afgelopen twee jaar won hij de award al. Ook Anouk en dj Tiësto zijn genomineerd.

Marco Borsato is tot zijn 'grote vreugde' dit jaar opnieuw genomineerd voor een TMF Award in België. Het is de derde keer dat Marco bij onze zuiderburen in de prijzen kan vallen. Net als in 2004 en 2005 is de zanger kandidaat in de categorie beste buitenlandse zanger. Beide voorgaande jaren won hij de prijs. Dit jaar neemt Marco het op tegen Sean Paul, Robbie Williams en Justin Timberlake.

Marco heeft naar eigen zeggen veel tijd en energie in België gestoken. "Mijn laatste tour heeft uitsluitend in Vlaanderen plaatsgevonden. Ik draag mijn Belgische fans een warm hart toe", schrijft Marco op zijn website. "Hopelijk is dat andersom ook nog zo."

Borsato is niet de enige Nederlandse artiest die dit jaar is genomineerd voor een Vlaamse TMF Award. Anouk kreeg twee nominaties, één in de categorie 'beste zangeres buitenland' en één als 'beste live-act internationaal'. Dj Tiësto is genomineerd in de categorie 'beste dance-act internationaal'.

De Vlaamse TMF Awards worden op 14 oktober uitgereikt in het Sportpaleis van Antwerpen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen