Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul de Leeuw bij Ivo Niehe in het theater

Shownieuws

Paul de Leeuw, Gordon en André van Duin zijn te gast in de tweede theatershow van Ivo Niehe. De show start op 3 oktober in het Oude Luxor Theater in Rotterdam.

Paul de Leeuw, Gordon en André van Duin zijn te gast in de tweede theatershow van Ivo Niehe. Niehe hoopt dat het thema 'Hoe blijf ik jong' zijn gasten inspireert tot uitspraken die zij in een reguliere tv-show niet zouden doen. Iedere gast verzorgt een optreden en er zijn beeldfragmenten op een videoscherm te zien tijdens de voorstelling.

De 60-jarige Niehe presenteerde en produceerde dertig jaar lang televisieprogramma's. Vorig jaar stapte hij over naar het theater, volgens Ivo een nieuwe liefde. "Het theater heeft direct mijn hart gestolen", verklaart hij in een persbericht. "Ik kon bijna niet wachten op het vervolg."

Naar eigen zeggen heeft zijn tweede show een 'unieke' theaterformule. Het is een combinatie van zingen, vertellen en televisiebeelden. Ten opzichte van vorig jaar bevat de nieuwe show meer muziek, sketches en conferences. Het publiek krijgt een actieve rol en er zijn opmerkelijke tv-fragmenten te zien op een groot videoscherm.

Niehe schreef bij de voorstelling een autobiografisch programmaboek, dat begin augustus is uitgebracht. Zijn 94-jarige vader speelt een grote rol in 'Zit mijn vader op rij 1?'. Ivo schetst daarin achtergronden van de anekdotes die hij op het podium vertelt.

De nieuwe reeks theatervoorstellingen van Ivo Niehe start op 3 oktober in het Oude Luxor in Rotterdam. Naast Van Duin, De Leeuw en Gordon spelen ook Jörgen Raymann, John Kraaijkamp senior en Lee Towers gastrollen. De show wordt geregisseerd door Haye van der Heyden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen