Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Magere seizoensopening Entertainment Live

Shownieuws

Het nieuwe tv-seizoen is mager begonnen voor Entertainment Live. De reguliere uitzending van de gossipshow op Talpa werd bekeken door 36 duizend mensen.

Het nieuwe tv-seizoen is mager begonnen voor het showbizzprogramma Entertainment Live. De reguliere uitzending van de door Evert Santegoeds gepresenteerde gossipshow op Talpa werd bekeken door 36 duizend mensen. De herhaling later op de avond trok tienduizend kijkers meer.

Concurrent RTL Boulevard trok maandag ruim één miljoen belangstellenden. De vroege editie van Shownieuws op SBS bereikte 475 duizend kijkers en naar de late editie keken ook meer dan één miljoen mensen.

Tv-zender RTL mag alvast een kleine vreugdesprong maken. Op RTL 5 startte maandag het nieuwe programma Hollands Next Top Model. Naar de Nederlandse variant van America's Next Top Model keken 786 duizend mensen. Ook het RTL 5-programma Dat zal ze Leren scoorde goed met 783 duizend kijkers. In dat programma volgt de kijker een maand lang de belevenissen van een groep pubers die zijn opgesloten in een internaat dat is gemodelleerd naar de jaren vijftig.

Sylvana Simons maakte ook een positieve start met 'Opvolger gezocht' op RTL 4. De show, waarin Sylvana op zoek gaat naar de perfecte opvolger voor zes kleine familiebedrijven, werd door 757 duizend mensen gezien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen