Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BBC wil Britse sterren met adoptiewens op tv

Shownieuws

De BBC heeft plannen voor een serie waarin bekende Britten worden gevolgd gedurende de adoptieprocedure voor een kind. De show moet volgend jaar op tv komen.

De BBC heeft plannen voor een televisieserie waarin bekende Britten worden gevolgd gedurende de adoptieprocedure voor een kind. In het programma moeten de ervaringen met adoptie van een homoseksueel, een alleenstaande moeder en een Afro-Amerikaanse of Aziatische ster worden vastgelegd. The realityshow moet volgend jaar worden uitgezonden. Dat meldt de Britse krant The Mirror dinsdag.

Een Brits adoptiebureau reageert in de krant verbolgen op de voornemens. Een woordvoerder noemt de plannen 'ongepast voor een gevoelig onderwerp als adoptie'.

De BBC laat in het dagblad weten dat de sterren geen kind adopteren tijdens de serie, maar misschien wel later. "We willen alleen mensen filmen die oprecht zijn geïnteresseerd in adoptie en die op lange termijn een kinderwens willen vervullen."

Verschillende sterren hebben kinderen geadopteerd. Voorbeelden daarvan zijn Paul de Leeuw, Connie Breukhoven, Angelina Jolie, Calista Flockhart en Tom Cruise.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen