Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mariska Hulscher pakt Albert Verlinde aan

Shownieuws

Mariska Hulscher onderneemt stappen tegen Albert Verlinde. De presentatrice, die gaat scheiden, werd door de showbizzdeskundige uitgemaakt voor hoer.

Mariska Hulscher onderneemt stappen tegen Albert Verlinde. De presentatrice, die in RTL Boulevard door de showbizzdeskundige werd uitgemaakt voor hoer, gaat hem aanpakken, maar mogelijk niet op juridisch vlak. Dat zei Hulscher maandagavond in de talkshow Pauw & Witteman. "Ik ben met verschillende mensen in gesprek hoe we dit gaan aanpakken en hoe graag ik het ook zou willen, ik kan er niet te veel over zeggen."

Ook in het gesprek met Jeroen Pauw en Paul Witteman wilde Mariska niet vertellen waarom zij al na twee maanden huwelijk wil scheiden van tv-regisseur Ary Schouwenaar. "Ary weet het en wat intimi en dat vind ik wel genoeg", zei de jurist. De consequenties van haar stilzwijgen aanvaardt ze, maar ze vindt wel dat de pers momenteel te ver gaat in zijn verhalen.

Verlinde noemde Hulscher een hoer omdat ze een persbericht over haar scheiding heeft verstuurd en zich volgens Albert als een ster gedraagt. Volgens Verlinde maakte de 42-jarige Mariska in het verleden vaak gebruik van de roddelpers en moet zij daarom nu ook openheid van zaken geven.

De eerste aflevering van Pauw & Witteman werd maandagavond laat bekeken door 785 duizend mensen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen