Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Topmodel Frederique van der Wal krijgt eigen show

Shownieuws

Topmodel Frederique van der Wal is binnenkort in Amerika te bewonderen in haar eigen televisieshow. In Cover Shot worden doorsnee vrouwen omgetoverd tot model.

Topmodel Frederique van der Wal krijgt eigen show

Frederique van der Wal heeft binnenkort haar eigen televisieshow. Het Nederlandse topmodel presenteert vanaf 18 augustus het programma Cover Shot op de Amerikaanse zender TLC. In het programma gaat Frederique op zoek naar vrouwen die ze samen met haar make-over team om kan toveren tot model.

In elke aflevering zijn doorsnee vrouwen te zien die binnen 48 uur worden klaargestoomd voor een fotosessie met een modefotograaf. Er wordt geen gebruik gemaakt van plastische chirurgie. Aan het einde van het programma wordt er op Times Square in New York een grote foto van de kandidate onthuld. Het doel van het programma is volgens de makers om de natuurlijke schoonheid van vrouwen naar voren te halen.

De 38-jarige Frederique van der Wal verhuisde op 18-jarige leeftijd naar New York. Ze was het gezicht van onder meer Guess, Revlon en lingeriemerk Victoria's Secret. Ook stond ze op talloze covers van tijdschriften. Het topmodel was ook in meerdere films te bewonderen, zoals in 'Celebrity' van Woody Allen en in 'Wild Wild West' met Will Smith. Ze presenteerde eerder al het reisprogramma 'The invisible journey with Frederique' bij het Amerikaanse Travel Channel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen