Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vijfduizend nieuwe donateurs door Koffietijd

Shownieuws

De eenmalige terugkeer van Koffietijd heeft Mensen in Nood vijfduizend nieuwe donateurs opgeleverd. De organisatie laat weten daarmee erg blij te zijn.

De eenmalige terugkeer van Koffietijd heeft Mensen in Nood vijfduizend nieuwe donateurs opgeleverd. De organisatie laat weten daarmee erg blij te zijn. Mensen in Nood zet zich onder meer in voor vluchtelingen in Pakistan en Sudan. Hans van Willigenburg en Mireille Bekooij presenteerden zondag nog een keer Koffietijd ten bate van dit goede doel.

Fondsmanager van Mensen in Nood Alexandra van Nieuwenhuyzen is opgetogen over het resultaat. Ze had vertrouwen in het idee, maar had niet verwacht dat er zo veel mensen zouden reageren. "Dat het zo'n succes zou worden is echt ongelooflijk. Met deze donaties kan Mensen in Nood tienduizenden mensen in Sudan helpen." De campagne loopt tot woensdag. Daarna wordt een eindresultaat bekendgemaakt.

In de uitzending kwamen de vertrouwde onderdelen van vroeger terug, zoals het boodschappenspel, de Koffietijdtaart en de koffiegasten. In de uitzending, die drie uur duurde, schoven veel bekende Nederlanders aan tafel om hun steun aan Mensen in Nood te betuigen. Zo waren onder anderen Paul de Leeuw, Robert ten Brink, André van Duin en Daphne Deckers te gast. Ook minister voor Ontwikkelingssamenwerking Agnes van Ardenne was present.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen