Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johan Vlemmix blijft over beestjes zingen

Shownieuws

Johan Vlemmix voert een laatste offensief uit in zijn wuppie-oorlog met Interall Group. Hij zingt over een beestje dat hij niet bij naam mag noemen.

Johan Vlemmix voert een laatste offensief uit in zijn wuppie-oorlog met het Naardense bedrijf Interall Group. Op zijn nieuwe single 'Samen zijn' die binnenkort verschijnt, zingt de 47-jarige entertainer over een beestje dat hij niet bij naam mag noemen. "Dit is mijn laatste cd", zegt de Eindhovenaar over het treurige liedje. "Dit is wat ik nu voel. Iedereen weet dat het over de wuppies gaat."

De rechtbank in Den Bosch bepaalde vorige maand dat de Brabantse entertainer per direct alle activiteiten rond de pluizige beestjes moest staken. Zijn toenmalige single over de wuppies mocht niet meer worden verkocht. De producent van de wuppies, Interall Group, had dat in een kort geding geëist.

Door de uitspraak raakte Vlemmix in de put. Hij kreeg echter zoveel steunbetuigingen uit het land, dat hij besloot tot een laatste tegenaanval. "Ik laat me niet kennen." Vervolgens trekt hij zich helemaal uit de showbizz terug. Onlangs beëindigde hij zijn politieke activiteiten al. Zijn ludieke Partij van de Toekomst paste niet in een land waar ook pedofielen hun partij hebben, vond Vlemmix.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen