Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peptalk Russell Crowe moet rugbyteam inspireren

Shownieuws

Russell Crowe neemt zijn taak als eigenaar van de rugbyclub South Sydney Rabbitohs serieus. De acteur nam de spelers mee voor een dagje uit en gaf een peptalk.

(Novum/AP) - Russell Crowe neemt zijn taak als mede-eigenaar van de professionele rugbyclub South Sydney Rabbitohs erg serieus. De acteur nam de spelers dinsdag mee voor een fietstochtje en een partijtje bowling. Aan het einde van de dag gaf hij het team, dat dit seizoen slechts één van de achttien wedstrijden won, een peptalk.

De 42-jarige Crowe, die begin deze maand vader werd van zoontje Tennyson, is al zijn hele leven fan van de Rabbitohs. Onlangs kocht de Oscarwinnaar samen met zakenman Peter Holmes à Court een meerderheidsbelang in de club. Het tweetal bood naar verluidt ongeveer 1,8 miljoen euro voor de Rabbitohs.

Coach Shaun McRae is erg blij met de aandacht van Crowe voor zijn team. "Ik vind het geweldig dat hij en Holmes à Court zoveel tijd in ons steken. Ze maken veel tijd vrij om hun interesse te tonen in wat er speelt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen