Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Hudson was verliefd op tegenspeler Matt Dillon

Shownieuws

Kate Hudson was vroeger verliefd op Matt Dillon. In 'You, me and Dupree' spelen de twee een getrouwd stel. De film is vanaf 10 augustus in Nederland te zien.

Kate Hudson was vroeger verliefd op Matt Dillon. Dat zei de 27-jarige actrice in een interview met de Amerikaanse zender CBS. Dat vond plaats ter promotie van de film 'You, me and Dupree', waarin Hudson een hoofdrol vervult. De inmiddels 42-jarige Matt Dillon speelt in de film de rol van haar man. "In de jaren tachtig waren een heleboel jonge meisje verliefd op Matt Dillon. Ik was zelf ook jong in die tijd en kon dus niet achterblijven."

Kate liet verder weten vooral veel te hebben gelachen tijdens de opnamen van de film. In de meeste gevallen was komiek Owen Wilson daarvan de schuld. "Sommige scènes moesten keer op keer worden overgedaan, omdat ik last had van lachbuien." Die bleven volgens Kate niet beperkt tot de opnamen. "Het was ongelooflijk. Ik denk niet dat ik ooit harder met iemand heb gelachen dan met Owen."

In 'You, me and Dupree' worden de levens van het pasgetrouwde stel Kate Hudson en Matt Dillon zuur gemaakt door het personage van Owen Wilson. De film is vanaf 10 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen