Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joanna Lumley vindt ouder worden niet erg

Shownieuws

Joanna Lumley vindt dat velen te krampachtig proberen jong te blijven. De actrice speelt in Sensitive Skin een vrouw die het vreselijk vindt om ouder te worden.

Joanna Lumley vindt dat mensen tegenwoordig te krampachtig proberen om jong te blijven. Dat vertelt de Absolutely Fabulous-actrice in een interview met de VPRO-gids. "Jeugdigheid wordt zo verafgood tegenwoordig".

De Britse actrice speelt in de serie Sensitive Skin, die vanaf dinsdag wordt uitgezonden op Nederland 3, een vrouw van in de zestig die het vreselijk vindt om ouder te worden. "Ze neemt hormonen om jong te blijven", vertelt Lumley. "Dat is tegenwoordig heel gewoon, al vergoot het je kans op een hele batterij nare ziektes."

Lumley vertelt in het interview zelf ook niet vies te zijn van een botox-injectie om rimpels weg te werken, 'maar er zijn grenzen'. "Oma's zoals ik moeten ook gewoon oma zijn", vindt de 60-jarige comédienne. "Je kleinkinderen willen helemaal niet dat je de hele tijd maar rondspringt, die willen dat je in een stoel zit en voorleest."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen